Психиатър се бори с душевното състояние на Слави Трифонов. Дългия години наред посещава

...
Психиатър се бори с душевното състояние на Слави Трифонов. Дългия години наред посещава
Коментари Харесай

Лекар се бори със сериозни психични проблеми на Слави Трифонов?

Психиатър се бори с душевното положение на Слави Трифонов. Дългия години наред посещава експерта, откакто още през 90-те той бил на крачка от самоубийство.

Мнозина знаят, че преди години Дългия бе диагностициран с множествена склероза от пишман доктор Цанков. В следствие се оказва, че шоуменът имал деформиране на лицевия нерв, само че неврологът не спирал да разгласява из медиите погрешната информация, пише  Show.bg.

Преди обаче Слави да осъзнае, че в действителност не е болен от смъртоносното и трудно заболяване, изпаднал в тежко депресивно разстройство. Той освен желал да посегне на живота си, само че и обмислял да повлече със себе си и Цанков. Дългия си купил револвер, като възнамерявал да отвлече доктора и да поиграят малко на съветска рулетка, признава самият той в книгата си „ За стърчането “.

Тогава се намесват неговите близки, които го убеждават да стартира да посещава психиатър. Именно доктор Димитър Чакъров е индивидът, който съумява да откаже Дългия от суицидните мисли и манията за възмездие.

„ Беше захласнат от концепцията да унижи и нарани Цанков. Имаше няколко проекта, които единствено мозък на психар може да измисли “, разказват осведомени.

Оттогава Дългия не е спрял да лекува прочувственото си положение при психолога. Той му помагал да се оправя с нервните си рецесии и гнева, въпреки че и до през днешния ден проблемите на шоумена си стоят. Хора от екипа му описват, че постоянно избухва неоснователно, крещи и буйства и те непрекъснато са на тръни.

Не е ясно дали лекарят му изписва медикаменти с рецепта или лекуват нервите му по различен метод. Според осведомени обаче през годините отново се е случвало Дългия да има самоубийствени мисли по други аргументи.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР